Recensies

Eén gedachte over “Recensies”

  1. De ondersteuning die Yvon biedt aan mijn vader, is voor hem en voor ons als familie een absolute meerwaarde.
    Wij (mijn twee broers en mijn nichtje en neefje) komen wisselend elke dag bij mijn vader, maar vanwege werk en school kan dit niet altijd overdag. Ook kom je door andere werkzaamheden niet altijd toe om samen even een rondje te lopen of iets te gaan doen.
    Yvon komt twee keer per week (in de ochtend) een uur en heeft alle aandacht voor mijn vader. Ze weet precies de juiste snaar bij hem te raken. Hij is altijd blij haar te zien en enthousiast om samen iets te ondernemen. Soms gaan ze samen toeren naar voor hem bekende plekken, ze halen een harinkje bij de viskraam of gaan een stukje lopen. Het gaat er in ieder geval om dat hij plezier beleeft. Buiten zijn en bewegen, zijn dan een fijne bijkomstigheid. Yvon observeert goed, om zo in te schatten wat hij die dag wil en kan. Aangezien mijn vader dementeert, kan hij dit niet altijd goed aangeven en dan is een goede observatie zeer belangrijk.
    Met elkaar hebben we een Whats-app groep, dat is snel en makkelijk. En soms doen we een belletje, als we wat meer willen afstemmen.
    Het verpleeghuis waar mijn vader woont,zorgt goed voor mijn vader, maar zij hebben niet de tijd om iets met hem te doen. Daarom is het zo fijn om te weten dat hij van Yvon die persoonlijke aandacht krijgt waar hij zo van geniet.

Reacties zijn gesloten.